В най-трудният момент за всеки, ние сме до вас!

КОИ СМЕ НИЕ

“Смъртта не е страшна за човека. Когато ние съществуваме, тя още не е дошла, а когато е дошла, ние вече не съществуваме.” – Епикур

Траурна агенция “Ивет” е създадена през 2001 година и от тогава насам е неотлъчно до хората в най-трудния миг от техния живот: когато изгубят своите близки. В момент като този е нужно човек да има до себе си професионалисти, които да се погрижат за всички детайли, свързани с последния път на покойника.

Можете да разчитате на нас за консултация и помощ за всичко, което касае едно погребение. Предлагаме всички необходими траурни стоки и услуги, можем да осигурим транспорт както в страната, така и извън нея.

В Траурна агенция “Ивет” се отнасяме с внимание към всички покойници, поради което предлагаме всичко, от което имате нужда, както за християнски, така и за мюсюлмански погребения.

Що се отнася до цените, имаме ясен и точен ценоразпис, който е без надценка на общинските такси. Предварително можете да се запознаете със сумите и да сте наясно с всички разходи, които предстоят. Ако сте в затруднено положение точно в този момент, можете да разчитате на нас и за разсрочено плащане.

Траурна агенция “Ивет” предлага и изработка на надгробни паметници. Можем да създадем за вашите покойни близки плочи от мрамор и гранит в разнообразни размери и модели. Разчитайте на нас да превърнем последния им дом в място, което да ги закриля и което да бъде достойно за завършека на земния им път.

Пишете ни, за да ви изпратим каталози на модели, които сме изработили в нашата работилница. Можете да избирате между различни видове, в зависимост от личните ви предпочитания и финансовата ви възможност.

В Траурна агенция “Ивет” работят високо квалифицирани кадри, които ще се погрижат за всеки един детайл от погребението. Можете да ни се обадите по всяко време на денонощието, включително през нощта и след това просто да оставите всичко в нашите ръце. Мисията ни е да бъдем до вас в този толкова труден за всеки човек момент и да се погрижим за всичко необходимо, за да можете вие достойно да се сбогувате с близките си, които са си отишли от този свят.

Животът е низ от приключения и случки, чувства и емоции, блянове и надежди. Изпъстрен е със ситуации, които се превръщат в красиви спомени. И колкото и да не ни се иска, колкото и да се страхуваме от всичко това, най-сигурно в него е едно нещо, а именно смъртта. Когато тя настъпи, думите са излишни. Остават ни прекрасните моменти, които сме преживели с човека, чийто земен път е приключил. Спомени, които ще носим завинаги в сърцата си.

Разградул. Грънчарска 26

Потърсете ни 24/7

0899807640

0899816967

Посетете сайта ни

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА